woensdag 21 november 2012

woensdag: we zitten met een paar smullertjes???!!

Jade, Lente, Imane

’s Morgens mogen we nog even spelen in de klas… FOTOSHOOOT !!! want het fototoestel is toch oo… zo interessant J
 

Gabin met meneer Dokter, Jade met kabouter Pinnenmuts
 
 
na de startactiviteit hebben we nog een keer naar Tik Tak gekeken. Maar het was niet hetzelfde als de vorige keer, er waren heel wat dingen veranderd. Er was een gekke grappige koe.

en toen maakte de juf een hoge toren, wooouuuw!

 

 
wat doet ze nu… ze smeert een boterham en HAP ze eet hem op!
 
aaa nu komt het schildermomentje, wat zou ze schilderen. “ une pomme, une pomme,”  “neen het is een appel geen pomme” antwoordde Gabin.

 
 
 
nadien mochten we zelf ons fruit schilderen. we hebben zelfs getoverd, want we hebben oranje gemaakt gek he ! (plots wou Charline wel alles in oranje schilderen J )



 
 
Maar wat is er met onze appels gebeurd???.... ze zijn helemaal bruin . in de experimenteerhoek kunnen de peuters ervaren dat appels en bananen rot worden en daardoor ook bruin. morgen gaan we eens kijken naar de fruitvliegjes die zich op de appel verzamelen.



 
Terwijl Matisse de tafel aan het dekken was, waren Tasnim, Gabin en de andere Matis aan het spelen in mijn huisje. Maar het was er verdacht stil, dus ik ging een kijkje nemen. Ze hadden alle drie een potje confituur open gemaakt en waren dit open aan het smeren op van alles wat ze tegen kwamen, en er verdwenen ook een paar hapjes in de mond. Ik heb ze dan maar alle drie een boterham gegeven zodat ze daar de confituur op konden smeren en daarvan smullen.

 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten