zaterdag 17 november 2012

vrijdag: wie heeft e kabouter zijn kleren opgegeten???


Vandaag is er van alles gebeurd in de klas ….. Eerst waren kabouter pinnenmuts zijn kleren verdwenen!!! We hebben heel de klas doorzocht en gelukkig zag Tasnim ze hangen. Hellemaal boven aan op het huisjes.

Maar hoe kunnen we ze nu pakken?“ de juf had een schitterend plan…. ze stak, net als mega mindy, een kindje helemaal in de lucht. kleertjes pakken en kabouter pinnenmuts vlug aankleden hoor!

Nadien hadden de paddenstoelen hun stipjes verloren… maar wij hebben ze opnieuw stipjes gegeven natuurlijk!

Charlien: “ Mama, papa en baby stipje” 

Imane: “ papa ikke”

 






 

We hebben de paddenstoelen ook nog een kleurtje gegeven, want witte paddenstoelen,…. NEEEN dat bestaat niet in onze klas!


 

 

onze voormiddag zijn we geëindigd met een lesje beweging. Het was super om te zien hoe mijn kaboutertjes veranderde in levende robotjes en slappe poppen!

 

 Persoonlijk had ik gedacht dat beweging met peuters een onbegonnen werkje ging zijn…. maar alles is heel goed verlopen. ik heb niet zoveel verschil opgemerkt met een eerste KK. Het enige verschil was dat de activiteitjes wel korter moesten  zijn.

 

slaapje doen en dan naar mama en papa. Maar misschien zie ik jullie strakjes al terug want het is spaghetti feest op school. mmmmm lekker !!!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten